UÇAK BİLETİ ARAMA
FLIGHT TICKET SEARCH
SLOVAKYA

Kuruluş: 1 Ocak, 1993

Ulusal Dil: Slovakça

Başkent: Bratislava

Nüfus: 5.447,502

Para Birimi: Euro

 

İş veren olarak Slovakya vize başvurusu

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Slovakya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
- Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
- Vergi Levhasının Fotokopisi
- İmza Sirküleri Fotokopisi
- Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
- Hesap Cüzdan Fotokopisi
- Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
- Kredi Kartları Fotokopisi
- Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
- Ticari Seyahatleriniz İçin Slovakya  daki Firmadan Davetiye ( Slovakya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Slovakya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
- 2 Adet fotoğraf biometrik ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu Çalışan olarak Slovakya vize başvurusu

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Slovakya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
- Şirketin imza sirküleri
- Vergi levhasının fotokopisi
- Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
- Ticari sicil gazetesi fotokopisi
- Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SGK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SGK işe giriş bildirgesi)
- 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
- Son üç aylık bordro fotokopisi
- Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
- Gayrimenkul tapu fotokopisi
- Kredi kartları fotokopisi
- Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
- Ticari Seyahatleriniz İçin Slovakya daki Firmadan Davetiye ( Slovakya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Slovakya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
- 2 Adet fotoğraf biometrik( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ev Hanımı olarak Slovakya vize başvurusu

- Slovakya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
- Gayrimenkul tapu fotokopisi
- Hesap cüzdan fotokopisi
- Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
- 2 Adet fotoğraf biometrik ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
- Eşinin geçerli yada eski Slovakya vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak Slovakya vize başvurusu

- Slovakya Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
- Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
- 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Slovakya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
- Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
- 2 Adet fotoğraf biometrik ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
- Anne veya Babanın geçerli yada eski Slovakya vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak Slovakya vize başvurusu

- Slovakya Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
- Emekli cüzdanı fotokopisi
- Sağlık karnesi fotokopisi
- Gayrimenkul tapu fotokopisi
- Banka cüzdan fotokopisi
- 2 Adet fotoğraf biometrik ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Kapalı Gruplar İçin Slovakya vize başvurusu (Turu Düzenleyen Firmadan)

- Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben dilekçe ( İmza yetkisi olan imzalayacaktır )
- Grup isim listesi, masraflar şirketimiz tarafından karşılanıyor ibaresi olmalıdır.
- Vergi Levhası fotokopisi
- Faaliyet Belgesi ( yeni tarihli ve orijinal )
- İmza Sirküleri ( yeni tarihli ve fotokopi olabilir )
- Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi


Avrupa ülkesi ve diğer bazı ülkeler 10 yıldan daha eski pasaportla yapılan vize başvurularını kabul etmemektedir. 

 

Slovakya Temsilcilikleri

İstanbul Başkonsolosluğu

 

Adres: Güvercin Sokak No:8/1 Levent / İstanbul

Tel: 0(212) 317 94 30

Fax: 0(212) 317 94 29

Web: www.mfk.sk

E-mail:  

 

Ankara Büyükelçiliği

Adres: Atatürk Bulvarı. No:245 Kavaklıdere/ Ankara

Tel: 0(312) 426 58 87

Fax: 0(312) 468 26 89

Web: www.mfa.sk

E-mail:  

 

Başvuru Bölgeleri

 

Bölge: İstanbul Temsilciligi

Ayfon, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Manisa, Muğla, Sakarya, Tekirdağ, Yalova

 

Bölge: Ankara Temsilciligi

Adıyaman, Ayfon, Ağrı, Aksaray, Adana, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Bartın, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, İçel, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak

 

 

Copyright 2017 © Belmondo Travel. All rights are reserved by Belmondo Travel.
designed by mescomedia